Terug home Informatie & inspiratie Actueel Tip: ABN AMRO nodigt klanten uit voor cursus Internet Bankieren en Mobiel Bankieren

Tip: ABN AMRO nodigt klanten uit voor cursus Internet Bankieren en Mobiel Bankieren

Geschreven op maandag 09 maart 2020

Helpt iemand anders u altijd met uw bankzaken? Of vindt u online bankieren gewoon lastig? Meld u dan aan voor een cursus ‘Digitale wereld’ en maak op een prettige manier kennis met Internet Bankieren en Mobiel Bankieren.

In 2019 is ABN AMRO gestart met de cursussen ‘Digitale wereld’. Deze worden lokaal georganiseerd in onze bankkantoren en zijn een groot succes. U maakt dan op een prettige manier kennis met Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Daarom staan er voor 2020 nieuwe cursussen gepland. In dit artikel leest u er meer over.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus ‘Digitale wereld’ is bedoeld voor klanten van ABN AMRO die kennis willen maken met Internet Bankieren of Mobiel Bankieren. Of meer willen weten over veilig bankieren. Ook als u geen enkele ervaring heeft met online bankieren, bent u van harte welkom. Natuurlijk is deze cursus ook interessant als u al gebruikmaakt van online bankieren, en toch nog vragen heeft.

Wat leert u tijdens een cursus?

Na ontvangst met een kopje koffie of thee krijgt u een korte presentatie over Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Aan de hand van een leuke quiz, komt u meer te weten over online bankieren. Daarnaast  wordt ook aandacht besteed aan het onderwerp veiligheid. Tot slot vertellen onze adviseurs u meer over de voordelen van Beeldbankieren. Dit is een online videogesprek met een adviseur, wanneer het u uitkomt.

Zelf aan de slag

Na de pauze gaat u, eventueel samen met een adviseur, zelf aan de slag: inloggen, overboeken of zelf de Mobiel Bankieren app downloaden en installeren. Er is ruimschoots tijd om al uw vragen te stellen. Lees het verslag van een de cursussen die in 2019 werd gegeven.

Neem uw eigen laptop of mobiel mee

Het is handig als u uw eigen laptop of mobiel meeneemt. Dan kunt u direct laten zien wat u lastig vindt en kunnen onze adviseurs u direct helpen. Heeft u (nog) geen computer of mobiel? U kunt gebruikmaken van een computer in het bankkantoor.

Zó makkelijk is aanmelden

U schrijft zich makkelijk online in via onze website. Op onze informatiepagina vindt u een overzicht van de geplande cursussen.

  • Klik op ‘Meld u aan’ bij de gewenste cursus;
  • Geef aan met hoeveel mensen u wilt komen. U kunt natuurlijk ook alleen komen;
  • Vul uw gegevens in en klik op ‘Bevestigen’;
  • U ontvangt een e-mail met een bevestiging.

Staat uw kantoor er niet bij of is een cursus volgeboekt?

Dan kunt u hier aangeven in welk kantoor u aan een cursus wil meedoen. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn, organiseren we zo snel mogelijk een cursus bij u in de buurt.

Kleine groepen

Per cursus is er plek voor maximaal 12 personen. We houden de groepen bewust zo klein mogelijk. Dan kunnen we iedereen zo goed mogelijk helpen. Dus schrijf u snel in! Na afloop heeft u meer inzicht in Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Van eerdere bijeenkomsten, bankiert nu een groot deel van de cursisten zelfstandig online.

Meer over de cursus online bankieren >

ABN AMRO

ABN AMRO en Woonz.nl werken samen om te laten zien op welke manieren u fijn kunt blijven wonen met uw financiën op orde. We informeren u over verschillende mogelijkheden en laten zien hoe andere senioren dit organiseren.