Terug home Informatie & inspiratie Actueel Testpanel in de praktijk

Testpanel in de praktijk

Geschreven op dinsdag 10 juli 2018

Het gemakkelijker maken voor senioren om een fijn thuis te vinden of een fijn thuis te houden. Dat is het doel van Woonz.nl. Vandaar ook dat wij periodiek een testpanel organiseren waarin we verschillende senioren uitnodigen om mee te denken, onze website te testen of hun verhaal te doen.

Dit helpt ons om de website te verbeteren of beter te begrijpen waar mensen tegen aan lopen in hun zoektocht.
We nodigen altijd een hele brede groep uit. Sommige mensen hebben veel ervaring met internet en sommige mensen uit ons testpanel zitten nooit alleen op internet. Dit is belangrijk omdat wij ons platform Woonz.nl continue willen verbeteren.

Gezellige middag
Maar het is vooral een gezellige middag. Met iets lekkers ernaast gaan de leden aan de slag. Ze testen hoe makkelijk het is om een woning te zoeken. Om de zoekresultaten te filteren en om nieuwe functies van de website te gebruiken. Wanneer nodig krijgen we ongezouten kritiek en er wordt ook veel en hard gelachen. Daarnaast hebben we een korte vragenlijst die we middels een gesprek zullen doornemen. Na twee uurtjes zit het er weer op. Wij vinden dat wel jammer, want we zouden dit het liefste elke dag wel willen doen.

Ook lid worden van ons testpanel?
Lid zijn van ons testpanel is geheel vrijblijvend. Wanneer u zich aanmeld sturen wij u een uitnodiging, met een locatie, datum en tijd. U kan dan zelf bepalen of dit u uitkomt. Soms zal de dag bestaan uit het testen van de website, maar het kan ook zijn dat we u vragen om mee te denken over een vooraf bepaald onderwerp. Het is een leuke manier om mensen te leren kennen en u helpt ons enorm. Wij kunnen hiermee de ideale online ervaring creëren en zo nog meer mensen helpen om een fijn thuis te vinden of fijn thuis te blijven wonen. Stuur een email naar info@woonz.nl en denk met ons mee!

Interessante links bij dit artikel:

Eline Bodbijl

Eline Bodbijl is Hoofd marketing bij Woonz.nl