Terug
Zorg
Dagopvang
Ergotherapie
Fysiotherapie
Nachtzorg
Thuiszorg
Vervangende mantelzorg
Diensten
Maaltijdservice
Schoonmaken
Activiteiten
Financieel
Ondersteuning
Woning aanpassen
Mantelzorgwoning
Alle diensten & producten
Inloggen
Gratis aanmelden

Persoonlijk woonadvies voor als u langer thuis wilt blijven wonen

Geschreven op maandag 07 juni 2021 door Dominique Jeremias

Wilt u langer thuis blijven wonen? Dan wilt u vast ook weten hoe u uw woning het beste kunt aanpassen om veilig en comfortabel thuis te blijven wonen.

Heeft u al nagedacht over wat dat voor u betekent? Kunt u bijvoorbeeld met een aantal woningaanpassingen uw woning levensloopbestendig maken en het aan uw eventuele zorgbehoefte aanpassen? Of is er een grotere verbouwing voor nodig?

Scan van uw woning laten maken

Via Woonz.nl kunt u een bouwkundige scan van uw woning maken. Zij bieden drie verschillende opties

1. DigiScan

De DigiScan is een digitale bouwkundige scan, waarbij de maatregelen voor een toekomstbestendige woning voor u in kaart wordt gebracht. Zo wordt er gekeken naar de toegankelijkheid en doorgankelijkheid van de woning. De maatregelen worden overzichtelijk en inclusief een globale indicatie van de kosten vermeld in een bijbehorende rapportage.

2. BasisScan

De BasisScan verschilt niet veel met de DigiScan. Het grote verschil is dat een BasisScan start met een fysiek gesprek. Vervolgens worden de maatregelen voor een toekomstbestendige woning in kaart gebracht en krijgt u ook een rapportage inclusief een globale indicatie.

3. TotaalScan

De TotaalScan is een uitgebreidere scan. Het verschil met voorgaande scans is dat naast de bouwkundige situatie van uw woonhuis, ook uitgaat van uw gezondheidssituatie en van de toekomstverwachtingen daarvan.

Vraag de scan aan

Wilt u zo lang mogelijk in uw eigen woning blijven wonen? Maar is uw woning momenteel niet toekomstbestendig? Vraag dan de scan aan door op deze link te klikken.  

Woonz nieuwsbrief