Terug home Informatie & inspiratie Actueel Ik wil op vakantie, maar waarheen?

Ik wil op vakantie, maar waarheen?

Geschreven op donderdag 28 februari 2019

U zou wel weer eens lekker willen genieten van een vakantie. Maar waarheen dan? Wordt het een zonnige bestemming, misschien een stedentrip of toch een vakantie in eigen land? Zoveel mogelijk! En wat als u geen partner hebt? Met wie gaat u dan op vakantie? Niet op vakantie gaan is een makkelijke keuze, maar dan mist u ook een mooie ervaring.

Vakantiebestemmingen

In deze blog leest u vakantietips en hoe u een fantastische vakantie beleeft in een groepsreis met Klup

Fietsen op Vlieland

Voor een leuke vakantie hoeft u niet altijd ver van huis te gaan. Wat dacht u van een leuke fietsvakantie op Vlieland? Zodra u de overtocht maakt, ervaart u het heerlijke eilandgevoel. In april organiseert Klup een gezellige groepsreis naar Vlieland. Verder in deze blog leest u meer over de groepsreizen van Klup.

Stedentrip naar Rome of Barcelona

Houd u van kunst, cultuur, geschiedenis of gezellige pleintjes? Dan is een stedentrip naar Rome of Barcelona misschien iets voor u! In een korte tijd valt er veel te zien in deze steden. Slenter door schattige straatjes, strijk neer voor een drankje en bewonder de bijzondere bezienswaardigheden. Barcelona is de stad van de bekende kunstenaar/architect Gaudi en in Rome staat het imposante Colosseum en de Sixtijnse Kapel niet te vergeten. Deze steden zijn om verliefd op te worden!

Onvergetelijke cruise

Ooit gedacht aan een cruise? Een cruisereis brengt u langs prachtige plekken terwijl u kunt ontspannen op het schip. Omdat een cruiseschip meestal ‘s nachts vaart, bent u zelf niet veel tijd kwijt aan reizen, maar kunt u toch een grote afstand afleggen in korte tijd. Een aanrader is een cruisereis door de adembenemende fjorden van Noorwegen.

Ontspannende retraite op Kreta

Droom weg tijdens een massage-retraite op het mythologische Kreta! Hier vindt u zon, zee en fraaie uitzichten. Bovendien kunt u zich volledig in de watten laten leggen tijdens ontspannende massages.

Vakantie met Klup

Op reis met Klup

Wilt u op vakantie, maar heeft u geen gezelschap in uw directe kring? Dan is een reis met Klup misschien een uitkomst. Klup is een gezellige social app voor 50-plussers. In de app kunt u nieuwe mensen ontmoeten en activiteiten in de buurt vinden. Klup biedt reizen aan naar onder andere Vlieland, Rome, Barcelona, Griekenland en cruise reizen naar Noord Europa. U gaat dan met een groep kluppers op vakantie. Tijdens een vakantie met Klup staat een gezellige en ontspannen sfeer voorop. Niets moet, alles mag! Als u maar geniet!

Lees meer over Klup op de website!

Gastblogger

Dit artikel is geschreven door een gastblogger van Woonz.nl.