Terug
Zorg
Dagopvang
Ergotherapie
Fysiotherapie
Nachtzorg
Thuiszorg
Vervangende mantelzorg
Zorgoppas
Diensten
Maaltijdservice
Personen alarmering
Schoonmaken
Activiteiten
Financieel
Hulpmiddelen
Ondersteuning
Woning aanpassen
Alle diensten & producten

Het maximale uit uw spaargeld halen

Geschreven op woensdag 15 september 2021 door Gastblogger

Tot enkele jaren geleden was het een veilige keuze om uw geld op een spaarrekening te zetten, zodat u zonder al te veel risico uw vermogen kon laten groeien. Een acceptabele rente was gebruikelijk.

Een andere route

De situatie is helaas totaal veranderd. En wij verwachten dat dit de komende jaren zal voortduren. Inmiddels zijn verschillende banken begonnen met het innen van negatieve rente op uw spaargeld. Kortom: uw spaargeld slinkt, nog afgezien van de – mede door de coronapandemie- oplopende inflatie. Wellicht is Senior Beleggen juist daarom een interessante optie voor u. De video hieronder legt kort uit hoe het werkt.

Het risico van Senior Beleggen

Risico en rendement gaan vaak hand in hand. De eventuele kans op hoge rendementen staat dan ook gelijk aan een hoog risico. Een bescheidener rendementsverwachting betekent minder risico. Voor Senior Beleggen kiezen wij bewust voor een beleggingsvorm met een beperkt risico. Wij stellen geen torenhoge rendementen in het vooruitzicht. Ons doel is voor u een redelijk en stabiel rendement te realiseren met minder risico.

Advies

Adviseur Arnout J. PuntHeeft u altijd al gespaard? Dan is beleggen op het eerste oog best een grote stap. Beleggen kent verschillende vormen van risico; van zeer offensief (uitsluitend aandelen) tot zeer defensief (uitsluitend obligaties van degelijke, solide ondernemingen). In een vrijblijvend gesprek leggen wij u haarscherp uit wat een obligatie precies is en wat de risico’s  kunnen zijn bij een breed gespreide portefeuille met dergelijke obligaties. Het gesprek voert u met Arnout J, Punt, erkend financieel adviseur en erfrechtspecialist. Met meer dan 25 jaar werkervaring is hij de aangewezen persoon om u advies te geven.

Gratis brochure

Wilt u zich verder inlezen?  Vraag hier gratis de brochure aan!  

Let op! Beleggen brengt risico’s met zich mee. Uw inleg kan minder waard worden.

Woonz nieuwsbrief