Terug home Informatie & inspiratie Actueel Komt u ook naar het Forever Young Festival?

Komt u ook naar het Forever Young Festival?

Geschreven op maandag 23 juli 2018

Forever Young Festival draait om andere mensen ontmoeten en waar kan dat beter dan op een festival? Inderdaad, nergens! Samen genieten van muziek, theater, kunst en cultuur zorgt voor een gezellige sfeer en is reden genoeg voor een gesprek met diegene die naast je zit of staat!

Alle festival bezoekers zijn in de ogen van het festival Forever Youngsters; mensen die willen genieten van het leven, mensen die dol zijn op gezelligheid en plezier maken. De toegangskaarten zijn gratis en het programma is verassend, energiek en staat bol van plezier. Er is een gevarieerd muziekaanbod, er is cabaret en theater, een geweldige show van Hans Hazàn, kermisattracties als de rups en een reuzenrad, er zijn diverse lezingen en een hilarische Bingo met Henny Huisman. Forever Young Festival is er voor alle mensen van 65 jaar of ouder die zin hebben om samen een feestje te vieren.

Een festival voor álle 65-plussers

Ongeacht afkomst, beperking of de grote van de portemonnee. De is de toegang gratis, zodat mensen die wat minder geld te besteden hebben toch kunnen komen. Iedereen moet veilig en comfortabel met een rolstoel, een rollator of een scootmobiel het festival kunnen bezoeken. Daarom zijn er heel veel voorzieningen voor mensen met een beperking. Er zijn optredens, kermisattracties, shows, sport en spelactiviteiten, een markt en nog veel meer omdat lol maken niet stopt als je 65 wordt. Het Forever Young Festival vindt dat alle 65-plussers in Nederland zo’n groot feest als dit verdienen.

Kaartjes

Op 22 augustus 2018 komen 10.000 Forever Youngsters samen in het prachtige Almere, want vrienden maken doe je samen. U kunt er nog bijzijn, bestel uw gratis toegangskaarten via deze website; www.foreveryoungfestival.nl.

Interessante links bij dit artikel:

Eline Bodbijl

Eline Bodbijl is Hoofd marketing bij Woonz.nl