Terug home Informatie & inspiratie Actueel Forever Young Festival 2019: Voor 65+ ers die zin hebben in een feestje!

Forever Young Festival 2019: Voor 65+ ers die zin hebben in een feestje!

Geschreven op maandag 01 juli 2019

Leuk nieuws! Het grootste festival voor senioren komt er weer aan. Het Forever Young Festival vindt dit jaar plaats op woensdag 21 augustus in het mooie Almere. Graag vertellen we u meer over de activiteiten die u op dit festival kunt doen.

Forever Young Festival programma

Of u nou wilt deelnemen aan workshops, optredens van diverse artiesten wilt bijwonen of graag bezig bent theater en spel; het Forever Young Festival beloofd dit jaar weer een prachtig spektakel te worden. Er is voor ieder wat wils! Het bomvolle programma bestaat uit 20 verschillende optredens onder andere van Willeke Alberti, Ernst Daniel Smit en La Familia. Daarnaast zijn er maar liefst 26 activiteiten waar u aan kunt deelnemen. U vult u dag met voorstellingen en activiteiten waar u blij van wordt. De keuze loopt uiteen van van voorstellingen tot spelletjes, van sportactiviteiten tot kermisattracties. Lol maken is niet aan leeftijd gebonden! 

Senioren op het Forever Young Festival

Iedereen is welkom: een beperking speelt geen rol

Het Forever Young Festival is er voor alle 65-plussers die zin hebben om samen een feestje te vieren. Ongeacht afkomst, beperking of de grote van de portemonnee. Iedereen doet mee deze dag. Alle activiteiten zijn erop gericht om u de dag van uw leven te geven.. Er is ruim plaats voor mensen met een beperking, zodat iedereen met een rolstoel, rollator of scootmobiel veilig en comfortabel het festival kunnen bezoeken.  

Kaartjes en praktische informatie

Bent u enthousiast geworden? Dan wilt u dit festival zeker niet missen! De kaartjes zijn slechts € 12,50. Klik hier om kaarten te bestellen. Goed om te weten: bijna alles is overdekt! Dus slecht weer kan geen excuus zijn. Het enige echte 65+ festival vindt plaats op het evenemententerrein Esplanade in Almere op 21 augustus 2019. Uiteraard mag er per senior een mantelzorger of familielid (18+) mee voor de begeleiding. Wilt u meer weten over het festival? Ga dan naar de website: www.foreveryoungfestival.nl/. 

Interessante links bij dit artikel:

Dominique Jeremias

Dominique is Social Media Marketeer bij Woonz.nl.