Terug home Informatie & inspiratie Actueel Een dagje erop uit met begeleid vervoer

Een dagje erop uit met begeleid vervoer

Geschreven op vrijdag 10 september 2021

Vaccinaties tegen het Coronavirus nemen in een rap tempo toe. Dit betekent dat het dagelijkse leven weer een beetje gaat voelen als het ‘oude normaal’. Hierdoor ervaren we meer vrijheden. We mogen weer bij familie en vrienden op visite, naar de bioscoop en weer heerlijk uiteten. Uiteraard wel met het blijven volgen van de RIVM-richtlijnen.

Wilt u er ook graag weer op uit maar reist u liever niet met het openbaar vervoer? Op ons platform bieden wij het gemak van de dienst begeleid vervoer. Door gebruik te maken van deze dienst zorgt u ervoor dat u lekker mobiel blijft. Wij brengen u met plezier van a naar b met altijd één vast en vertrouwd gezicht. Zo kunt u bijvoorbeeld weer naar een verjaardag of museum. U kunt dit ook doen met gezelschap van een ZorgMies.

Een aantal tips om er weer op uit te gaan:

  • Sporten: u kunt bijvoorbeeld fietsen of wandelen met dit lekkere zomerweer. Maar met het versoepelen van de maatregelen is het ook weer mogelijk om te jeu-de-boulen, zwemmen of dansen. Bijkomend voordeel is dat al deze activiteiten goed zijn voor lichaam en geest!
  • Musea bezoeken: in Nederland zijn er veel mooie en interessante musea te vinden. Kent u het prachtige museum Voorlinden in Wassenaar al? De lichtinval in Voorlinden heeft een schitterend effect op de kunstwerken. De Kunsthal in Rotterdam is ook een aanrader. Het is een iconisch gebouw en heeft een tal van spraakmakende tentoonstellingen en activiteiten. Het Kruller Muller is een prachtig museum in De Hoge Veluwe met topstukken, zoals bijvoorbeeld van Van Gogh en Mondriaan.
  • Theater en musicals: er staan weer veel musicals op de planning voor een heerlijk avondje uit! Bijvoorbeeld de musical Aladdin. Deze start in september dit jaar en is te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De musical The Sound of Music tourt vanaf juni 2021 langs alle grote theaters in Nederland. Een laatste voorbeeld is ‘The Best of Simon & Garfunkel’. Op 25 september geven Syb van der Ploeg, Maarten Peters en andere zangers een concert met alle grote hits van Simon & Garfunkel.

 

Sophie Schilder

Sophie is Expert Communicatie.