Referenties

Benieuwd welke aanbieders u al voor gingen op Woonz.nl en wat hun ervaringen zijn met ons platform? Bekijk hier een aantal referenties.

DrieGasthuizenGroep

Angela Jansen DrieGastHuizenGroep“Sinds we op Woonz.nl staan heeft DrieGasthuizenGroep een mooie etalage om onze seniorenwoningen zichtbaar én vindbaar te maken voor de mensen die ernaar op zoek zijn!”

Angela Jansen,
Bestuur DrieGasthuizenGroep

Buitenplaats Nieuw Schoonoord

Hetty Wardenier BNS Voorhout“Via Woonz.nl hebben nieuwe huurders, uit het gehele land, ons weten te vinden! Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en wijzigingen in ons woningaanbod zijn gemakkelijk in te voeren!”

Hetty Wardenier,
Woonservicemedewerker bij BNS Voorhout

Van Neynsel

Jeanny Beerens Van Neynsel

“De medewerkers bij Woonz zijn super enthousiast en dat werkt heel prettig samen! Daarnaast hebben wij op hele simpele wijze ons aanbod via Woonz op onze eigen website kunnen integreren.”

Jeanny Beerens,
Hoofd Klantenservice bij Van Neynsel

Stichting Cardia

Jacqueline van Velzen Duinrust en Parkrust“Wij zijn enthousiast over de klantvriendelijke site op het gebied van wonen voor senioren. Woonz.nl heeft een ruim aanbod aan seniorenwoningen. Daarnaast maakt Woonz.nl inzichtelijk wat er naast wonen nog meer mogelijk is op het gebied van serviceverlening en zorg. Woonz.nl maakt fijn wonen voor iedereen toegankelijk.”

Jacqueline van Velzen,
Zorgmakelaar locaties Duinrust & Parkrust

Uw seniorenwoningen ook op Woonz.nl?

Dat kan! Lees meer in het artikel ‘Uw seniorenwoningen op Woonz.nl‘ of mail direct naar info@woonz.nl. Bellen mag natuurlijk ook altijd. U bereikt ons op 085 273 49 53.

Interessante links bij dit artikel

Andrea Tegel

Andrea is Marketing- en Salesmanager bij Woonz.nl. In haar vrije tijd is ze foodie en blogger op Anniepannie.nl.

Volgend artikel:
Abonnement bij Woonz.nl
Vorig artikel:
Woonz Website Integratie

Vergelijkbare artikelen

Aanbieders op Woonz.nl

Of ga direct door naar: