Partner-update: ComfortInstallateurs gaan via Woonz.nl senioren helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen

Geschreven op donderdag 01 oktober 2020 door Woonz.nl

Techniek Nederland en Stichting Woonz werken samen om senioren in staat te stellen langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de techniekbranche, deelt haar technische kennis met Woonz.nl. 

Op Woonz.nl komen tips, checklist en artikelen die senioren informeren over het aanpassen van de woning om veilig en comfortabel zelfstandig te kunnen wonen. Daarnaast is er tussen het aanbod van Diensten & Producten een overzicht met alle erkende ComfortInstallateurs te vinden.

“Steeds meer ouderen willen langer zelfstandig wonen. Vaak weten zij niet waar ze terecht kunnen voor deskundig advies en uitvoering. Op Woonz.nl laten we de technische mogelijkheden voor woningaanpassingen zien. Geïnteresseerden kunnen direct een afspraak maken met een ComfortInstallateur”, aldus Vicevoorzitter Claudia Reiner van Techniek Nederland.  

TNL_Woonz_EDV2570.jpg

Claudia Reiner en Annemiek Schut. Foto door: Eric de Vries

Veilig en comfortabel blijven wonen door woningaanpassingen 

De ComfortInstallateurs hebben speciale cursussen gevolgd. Ze inventariseren mogelijke aanpassingen en geven advies voor het levensloopbestendig maken van de woning. Van het vervangen van een bad door een inloopdouche tot het verbeteren van de ventilatie en aanleggen van een video-toegangssysteem; zolang het bijdraagt aan veilig en comfortabel wonen.  

Hetzelfde doel voor ogen 

Annemiek Schut, directeur van Woonz.nl: “Techniek Nederland en Woonz.nl hebben hetzelfde doel voor ogen: zoveel mogelijk senioren in staat stellen om langer zelfstandig te blijven wonen. Ons platform heeft een groot bereik. Dankzij de samenwerking met Techniek Nederland kunnen we onze doelgroep nóg beter van dienst zijn.” 

Interesse in Woonz.nl voor uw organisatie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Neem contact op ›

Klaar voor de start?

Ga vandaag nog aan de slag en help senioren bij het vinden van de oplossing die zij nodig hebben. Word partner van Woonz.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk ook eerst meer informatie opvragen, wij helpen u graag!

Partner worden

Bent u benieuwd naar de laatste trends in de seniorenmarkt?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.