Woonz.nl toont zoekers online de corona maatregelen in (zorg)woningen

Geschreven op donderdag 14 mei 2020 door Mirjam Doorewaard | Directeur Bedrijfsvoering

In de afgelopen corona periode ontvingen we bij Woonz.nl veel vragen van senioren. Want ondanks corona en de maatregelen laten de bezoekersaantallen op Woonz.nl zien dat senioren zich online nog steeds oriënteren op een nieuwe (zorg)woning.

Vragen van senioren

De vragen van senioren die ons bereikte waren: “Kan ik nog wel bezichtigen? Ik zie dat er een woning beschikbaar is, kan ik ondanks de maatregelen nog wel naar dit appartement verhuizen?”

Vragen van (zorg)woningaanbieders

Tegelijkertijd ontvingen we ook berichten van aanbieders. Sommige zochten contact met ons om (zorg)woning aanbod aan Woonz.nl toe te voegen vanwege het ontstaan van beschikbare woningen. Anderen vroegen om extra online promotie van zorgvastgoed door toenemende leegstand.

Er waren echter ook aanbieders die vroegen “kan de knop bezichtigingen niet even uit, want wij houden onze deuren voorlopig gesloten”.

Zoekfilter "Corona maatregelen"

Om vraag en aanbod nog beter bij elkaar te brengen, ontwikkelde we het zoekfilter “corona maatregelen”. Op eenvoudige wijze kunnen onze aanbieders van (zorg)woningen zoekers laten weten wat er binnen de locaties mogelijk is.

Inmiddels staat het filter een klein weekje online en zien we dat senioren het filter in gebruik hebben genomen.

 

Ben je een aanbieder van zorgvastgoed op Woonz.nl en wilt je jouw “Corona maatregelen” publiceren? Neem dan contact op met Dominique Jeremias via d.jeremias@woonz.nl. 

Interesse in Woonz.nl voor uw organisatie?

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Neem contact op ›

Klaar voor de start?

Ga vandaag nog aan de slag en help senioren bij het vinden van de oplossing die zij nodig hebben. Word partner van Woonz.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u natuurlijk ook eerst meer informatie opvragen, wij helpen u graag!

Partner worden

Bent u benieuwd naar de laatste trends in de seniorenmarkt?

Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.